Porckorong-sérv miatt pihen a paksi védő

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 23. 13:45
Szombaton, a Fehérvár elleni felkészülési mérkőzés előtt lett rosszul Pandúr Péter, az élvonalbeli Paks védője. Bár azonnal kórházba szállították, az orvosi vizsgálat nem talált semmilyen okot a panaszra. Nem úgy a csütörtöki, már alaposabb vizsgált, amely porckorong-sérvet állapított meg, olvasható a paksi klub hivatalos honlapján, a paksifc.hu internetes oldalon.


Pandúrnak a szombati edzőmérkőzés előtt egy órával két kezén véraláfutás jelentkezett és szédült. Miután a kórházban nem találtak nála semmi bajt, a mérkőzést már a lelátóról tekintette meg.



Csütörtökön azonban már kibújt a szög a zsákból: porckorong-sérv. A paksi játékost azzal bíztatták az orvosok, hogy van egy konzervatív kezelés, amellyel tünet és fájdalommentessé tudják tenni a sérvet. Legalábbis Horváth Ferencnél, a volt válogatott támadónál működött.



Ez két-három hetest kihagyást jelent, mielőtt visszatérhet a napi munkába. A műtét is megoldást jelenthetne, de az három-négy hónapos kieséssel járna. Pandúr így a kezelés mellett döntött, a műtétet pályafutása utánra halasztaná. Erről azonban még a csapat orvosaival és a klubvezetőkkel is egyeztet.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu