Pool: besokallt Reina és Torres

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 7. 17:31
A Liverpool FC két spanyol világbajnoka, Reina és Torres megelégelte a Hodgson-éra kudarcait és figyelmeztette a vezetőket, elhagyhatja a klubot, amennyiben nem távolítják el záros határidőn belül az angol menedzsert és nem lesznek komoly erősítések a januári átigazolási időszakban - értesült a The Guardian.


Olyan klublegendák, mint Kevin Keegan nyíltan kiálltak Hodgson mellett, de mindenki tudja, hogy csak egy hajszál választja el a menesztéstől. A Blackburn elleni 3-1-es zakó után nem csak a szurkolók többségénél, hanem néhány kulcsjátékosnál is betelt a pohár. A vezetők egyelőre úgy tűnik, adnak egy utolsó dobást neki a Manchester United elleni vasárnapi FA-kupa mérkőzésen.

Torrest és Reinát már a nyáron is foglalkoztatta a váltás gondolatta, de Hodgson állítólag biztosította őket a megfelelő garanciákról ahhoz, hogy minden fronton ütőképes csapatban futballozhassanak. A nagy durranás azonban elmaradt az átigazolási piacon, mindezidáig egy világklasszis sem érkezett az Anfield Roadra, nem tudta beváltani ígéretét a menedzser.

A két játékos egyfajta ultimátumot intézhetett a vezérkarhoz, távolítsák el a posztról Hodgsont és bíztosítsák a feltételeket a keret érdemi megerősítéséhez. Különben a nyáron biztosan eligazolnak.

Az álmuk Didier Deschamps elcsábítása lett volna a kispadra Marseille-ből, de a francia tréner kijelentette, az új stadionban is ő szeretné irányítani a Riviéra-partiakat, azaz 2014-ig marad jelenlegi klubjánál.

A Pool új amerikai tulajdonosai egészen más forgatókönyvet képzeltek el erre az időszakra a pályán és a játékospiacon egyaránt, fiatal és olcsó igazolásokba fektetnék pénzüket, amelyet részben eladásokból finanszíroznának.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu