Pölöskei: Meglepett, hogy kirúgtak!

Szerző: shLétrehozva: 2009. február 23. 15:25
Hétfőn menesztette a Bp. Honvéd labdarúgócsapata a klub vezetőedzőjét, Pölöskei Gábort. A kispestiek a szezont jól kezdték, a harmadik fordulóig meneteltek az Intertotó-kupában, ám a bajnoki szereplés már nem sikerült olyan jól. Pölöskei helyét a klub egykori játékosa, Csábi József veszi át. Pölöskei elmondta, hogy nagyon meglepte a menesztése, hiszen egy forduló után a legritkább esetben szoktak kirúgni valakit.


A télen még bizalmat kapott, ám az idénynyitón elszenvedett 3-1-es vereség már a véget jelentette Pölöskei Gábor számára, legalábbis ami a honvédos korszakát jelenti.

Pedig a szakember kispesti ténykedése ígéretesen indult, hiszen az Intertotó-kupában előbb a kazah Zsetiszut, majd idegenbeli jó teljesítményének köszönhetően a cseh Teplicét is búcsúztatta. Az utolsó körben azonban a Sturm Graz ellen nem sikerült a csoda, a kispestiek elbúcsúztak a sorozattól.

A Honvéd a bajnokságban azonban nem tudta átmenteni formáját, és huzamosabb ideig a tabella hátsó felében tartózkodott. A tavaszi szezon sem indult jól a fővárosiak számára, hiszen a Fáy utcában gyenge első félidő után sima vereséget szenvedett.

Pölöskei helyét a klub egykori játékosa, Csábi József veszi át, a volt válogatott játékos addig irányítja a csapatot, amíg a klub meg nem találja a végleges megoldást.

PÖLÖSKEI: MEGLEPETT A DÖNTÉS...
"Bevallom, engem is nagyon váratlanul ért, hogy megköszönték a munkámat" - mondta a Sporthirado.hu megkeresésére Pölöskei Gábor. - "A téli felkészülés alatt nem éreztem, hogy inogna alattam a kispad, ellenben ősszel volt egy olyan periódus, amikor már kevésbé volt biztos a helyem."
"Az utolsó három fordulóban jól szerepeltünk ősszel, a Magyar Kupában a legjobb nyolc között vagyunk, azt hittem, nyugodtan dolgozhatok. Az első forduló valóban nem sikerült túl jól, három egyéni hiba miatt komoly hátrányba kerültünk, de a második félidőben fizikailag is felülmúltuk a harmadik helyen álló Vasast. Egyelőre még én is emésztgetem a dolgot, olyan gyorsan jött..."

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu