Podolski: nem igazolok a Juventushoz

Szerző: SHLétrehozva: 2013. március 25. 15:30
Lukas Podolski, az Arsenal német csatára cáfolta azokat a híreket, miszerint a Juventushoz igazolna. Ő nagyon jól érzi magát az jelenlegi csapatában, Arsene Wenger irányítása alatt.


 

Lukas Podolski tavaly nyáron igazolt a Köln csapatából a londoni Ágyúsokhoz, ahol a 2012/2013-as szezonban eddig nyolc bajnoki gólt szerzett. Jelenleg bokasérüléssel pihen, de így is pletykálnak arról, hogy elhagyja az Emirates Stadiont a Juventus kedvéért.

"Két dolgot szeretnék mondani - nyilatkozta Podolski a Bildnek. - Az első: nem tehetek arról, hogy bizonyos klubok érdeklődnek irántam. Ráadásul mindig vannak olyan emberek a háttérben, akiknek érdekük, hogy meglebegtessenek ilyen híreket."

"A másik, hogy büszke vagyok minden ilyen érdeklődésre, mert ezekkel a londoni teljesítményemet ismerik el. Nem valószínű, hogy eligazolok az Arsenaltól, mert nagyon jól érzem magam a csapatban és a városban."

"Játékosként csendre és békére van szükségem, mindkettőt nagyra értékelem. Mivel ezt itt megkapom, őszintén mondhatom, hogy nem készülök változtatni ezen."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu