Piros lap, büntetők, hat gól a rangadón

Szerző: shLétrehozva: 2008. december 21. 20:04
Parázs összecsapást hozott az isztambuli rangadó, melyen a galatasaray 4-2-re verte a Besiktas csapatát. A hazaiaknál Milan Baros mesterhármast ért el, míg a vendégek tíz emberrel is szépíteni tudtak.


 

EREDMÉNY, TÖRÖK SZUPER LIGA:
GALATASARAY - BESIKTAS 4-2 (2-1)
Gólszerző: Cetin (8.), Baros (15., 53., 67., az elsőt és a harmadikat 11-esből) ill. Delgado (13.), Holosko (55.)
Piros lap: Delgado (51.)

A kezdő sípszót követően azonnal egymásnak estek a csapatok az Ali Sami Yem Stadionban, és Cetin góljával már a nyolcadik percben vezetett a Galata. Ám Delgado öt perc alatt egalizált. A gyors gólváltás meg is adta az este alaphangját. A hazaiak tovább rohamoztak és két perc múlva Baros büntetőből újra megszerezte a vezetést.

A hazaiak kissé megnyugodtak a vezetés birtokában, míg a vendégek nem tudtak mit kezdeni a jól záró Galata védelemmel. A vendégek gólszerzője Delgado aztán hat perc alatt kiállítatta magát. Előbb a 44., majd az 51. percben követett el fölösleges és durva szabálytalanságos, így aztán mehetett is zuhanyozni.

Hamar gólra váltotta előnyét a sárga-piros csapat, miután Baros ezúttal akcióból volt eredményes. Két gólós hátrányban, tíz emberrel sem adta fel a meccset a Besiktas, és Holosko az 55. percben egy szép támadás végén egy gólra hozta fel a vendégeket.

Azonban a játékvezető tett arról, hogy ne legyen izgalmas a hajrá és ismét a büntetőpontra mutatott. Baros pedig ezúttal sem hibázott. Ezzel el is dőlt minden. A vendégekben nem maradt már erő és talán hit sem, míg Michael Skibbe tanítványinak tökéletesen megfelelt az eredmény.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu