Pintér Attila sajnálja a szurkolókat

Létrehozva: 2014. szeptember 7. 21:38
Pintér Attila szerint kiütközött a Premier League-ben szerzett tapasztalat a 70. perc után a magyar válogatott északírek elleni 2-1-es veresége során az Európa-bajnoki selejtezők nyitányán. A szövetségi kapitány sajnálja a szurkolókat, míg az íreket vezető Michael O'Neill szerint sikerült a lényeg, Dzsudzsák Balázs semlegesítése.


Pintér Attila szövetségi kapitány kudarcról beszélt a lefújás után:

"Sajnálom a szurkolóinkat, 1-0-ás vezetés után kudarcnak érzem ezt az eredményt. Ki kell elemeznünk a látottakat, és tanulnunk kell belőle, hiszen ez egy hosszú sorozat. Ilyen hibákat nem lenne szabad elkövetni. Nagyjából hetven percig mi domináltunk, de valamiért innen újra lefelé ment a csapat teljesítménye" - nyilatkozta a szakvezető, aki szerint a 70. perc után kiütközött, hogy a riválisnál hét olyan futballista is van, akik a Premier League-ben játszanak, míg a magyaroknál ilyen nincs, ráadásul Lipták Zoltán sérülése miatt az utolsó percekre emberhátrányba került a gárda.

Pintér szerint szervezetten futballozott a csapat, ugyanakkor sok téren javulni kell ahhoz, hogy legyen esély kijutni a franciaországi kontinensviadalra. A tréner elmondta, rengeteg volt a felívelt labda, ami nagy hiba volt, ugyanis nem ezt beszélték meg előzetesen.

Michael O'Neill, az északír válogatott szövetségi kapitánya büszkén tekintett vissza a meccsre:

"Nemcsak az eredményre, hanem a csapat teljesítményére is büszke vagyok. Jól működött az előre eltervezett taktikánk, fantasztikus este volt, nem gondoltuk volna, hogy három ponttal távozhatunk Magyarországról. A hazaiakon nagy volt nyomás, ezt tudtuk kihasználni a végén, és győzelemre játszottunk" - mondta a tréner, hozzátéve, hogy a legfontosabb feladatot, Dzsudzsák Balázs semlegesítését megoldották. A kapitány szerint ennek a győzelemnek köszönhetően elhiszik, hogy a többi csoportellenfél otthonában is tudnak majd pontokat szerezni.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu