Panucci lesz a Roma edzője?

Létrehozva: 2013. február 4. 16:07
Felvette a kapcsolatot a klub korábbi kiváló jobbhátvédjével az új edzőt kereső AS Roma - írja hétfői számában a fővárosi Corriere dello Sport. A Farkasok vezetőségének egyik vészforgatókönyve szerint Christian Panucci örökölné meg a marsallbotot, és kapna bizonyítási lehetőséget a nyárig. Licensze nincs, ezért hivatalosan az átmeneti edzőnek kijelölt Andrea Andreazzoli maradna a szakmai munka irányítója.


Laurent Blanc a hírek szerint teljesíthetetlen feltételeket kért, ezért új lehetőségek után nézett az "edzők piacán" a Roma.

Ebben a pillanatban még az sem kizárt, hogy Andreazzoli vezényelheti el a csapatot a Serie A idény zárásáig, de valószínűbb, hogy keresnek a feladatra egy erős embert. Panucci kötődése jól ismert a fővárosiakhoz, 2002 és 2008 között játszott náluk, megfordult a Realban, az Interben, és a Milanban is, ugyanakkor mind a mai napig a Roma a kedvenc csapata.

Nemzetközileg is jegyzett név, aki ráadásul jóban van a csapat egyik kulcsemberével, Daniele De Rossival. Azzal a De Rossival, akinek meglehetősen mostoha sors jutott a Zeman-érában. Panucci jelenleg Fabio Capello segítőjeként dolgozik az orosz válogatottnál.

PANUCCI MÁR JÁTÉKOSKÉNT IS MEGKÖVETELTE MAGÁNAK A TEKINTÉLYT

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu