„Özil hibázott az Arsenallal"

Létrehozva: 2014. szeptember 18. 17:32
Michael Ballack érdekes véleményt fogalmazott meg Mesut Özillel kapcsolatban, aki felemás debütáló idénye után az őszt sem úgy kezdte, ahogy az egy hozzá mérhető, méregdrága klasszistól elvárható lenne.


A német válogatott korábbi kapitánya a Sky Sportsnak beszélt a világbajnokról, aki tavaly, az átigazolási piac utolsó napjaiban, óriási reményekkel érkezett Londonba, de eddig nagyon nem váltotta be azokat.

„Mi történhetett vele? Ez egy jó kérdés. Valami rejtőzhet a színfalak mögött, mert többnyire lehajtott fejjel látni, valahogy a mozgása sem idézi legjobb formáját, ráadásul mintha a vb-cím sem javított volna önbizalmán."

„Nehéz megfogalmazni, mi zajlott le az elmúlt egy évben, mióta klubot váltott. Személy szerint az ő adottságai birtokában tovább próbáltam volna maradni a Real Madridnál, de ez csak az én véleményem" – tette hozzá.

„Látszik hogy valami nincs rendben, jól kezdett tavaly ilyenkor, de idő kell, mire megszoksz egy klubot. Az összes játékos, így az ő teljesítménye is hullámzik, de éppen ezért harcolni kell. Az Arsenalnál kapott hamar egy jó adag kritikát a nyakába, de nem látom, hogy reagált volna, és megmutatná, tudok én ennél jobban is játszani..."

„Az ő tehetségével pedig képesnek kellene lenni javítani, igaz soha nem tartozott az erősségei közé a harcosság és a mentális tényezők. Márpedig ez a blokk miatt nem képes technikáját és látását kamatoztatni a pályán."

Hogy átmeneti kisiklásról van-e szó, vagy tényleg valami mélyebb válságról, a jelen szezon válaszol majd.ac

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu