Ötről hatra jut-e az OM? – Játékos Jenő

Szerző: JJLétrehozva: 2014. szeptember 28. 18:58
Repül a Marseille, de vajon hol áll meg? Fókuszban a Ligue 1 nyolcadik fordulójának kiemelt mérkőzése, az OM-St-Étienne csata, amely vasárnap este 21 órakor kezdődik az újjávarázsolt Stade Vélodrome-ban.


A Montpellier elleni betli óta alaposan összeszedte magát a Marseille, öt meccset nyert, összesen egy gólt kapott, a Bielsa-hatás jól érzékelhető.

Bielsa taktikai felfogását részben a Van Gaal-féle, Európa-verő Ajax ihlette, nem a labdabirtoklásra és nem is kontrákra épít, hanem a dolgok elébe megy, feltolt védekezéssel és letámadással operál, aminek vibráló játék az eredménye. Nincsenek is klasszikus értelemben vett fix pozíciók. Ezzel az utóbbi hetekben valósággal megfojtotta a riválisok offenzíváját az OM.

A csapat néha mintha kettészakadna, mert kevés az oldalpassz, célra törő a játék. Elöl Payet és Thauvin (vagy Alessandrini és Ayew) életveszélyes, ha szabad területhez jut, míg Romao, Imbula, vagy a villámgyors szélsőhátvédek könnyedén létszámfölényt alakítanak ki hátul.

A kulcsember mégis Imbula, sokszor ő a mérleg nyelve védekezésben és támadásban is, a jövő Yaya Touréja lehet.

FOGADÁSI INFÓK, TIPPEK, JÁTÉKOS- ÉS CSAPATFIGYELÉS ITT, KATTINTS A KÉPRE:



Az általában masszív St. Étienne ugyanakkor valamivel komolyabb teszt lesz az eddigieknél vasárnap este 21 órától, még akkor is igaz ez, ha nem tudott meggyőző produkciót nyújtani otthon a Bordeaux ellen. A szezon azt is megmutatja majd, mennyire fáradnak el a játékosok fizikailag és mentálisan a perfekcionista Bielsa kezei alatt. Egy előnyük van a PSG-vel szemben, csak a bajnokságra kell koncentrálniuk. További infók a meccsel kapcsolatban: ide kattintva!

ODDSOK

Marseille: 1,85 - Döntetlen: 3,30 - St-Étienne 4,15

A Ligue 1 nyolcadik fordulójának kiemelt mérkőzése 21 órakor kezdődik az újjávarázsolt Stade Vélodrome-ban.

TUTITIPPEK ITT, KATTINTS A KÉPRE:

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu