Óriási gólokkal verték agyon a Barcát!

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 4. 09:05
VIDEÓ! Amennyire jól teljesítettek eddig az európai csapatok az Egyesült Államokban, olyan nagy verésbe szaladt bele szerdán éjjel a Barcelona Miamiban, a Bajnokok Ligája-győztest 4-1-re mosta le Javier Hernández és Carlos Vela korábbi csapata, a júliusban a Juventustól 1-0-s, a Real Madridtól pedig 3-0-s vereséget szenvedő Chivas. A mexikóiak nem aprózták el a győzelmet, Marco Fabian két hatalmas gólt akasztott a neves rivális kapujába.


 

Az NFL-ben szereplő Miami Dolphins otthonában több mint 70 ezer néző előtt rendezett felkészülési meccsen a katalánok a félidőben még vezettek David Villa góljával, de a fordulás után 12 perc alatt hármat lőttek a guadalajaraiak, ami döntő fordulatnak bizonyult.

Marco Fabian egészen fantasztikus duplát jegyzett, majd az U17-es világbajnokság döntőjében is betalált Giovanni Casillas növelte kettőre a mexikói előnyt, mielőtt José Luís Verduzco beütötte volna az utolsó szöget a spanyol bajnok koporsójába a hajrában.

„Csapatom ki tudta használni a helyzeteit, az első félidőben is megvoltak a lehetőségeink. Nagyon büszke vagyok a srácokra, hogy akkor sem keseredtek el, amikor lövések nem találták el a kaput" – értékelt magabiztosan José Luís Real, a Chivas vezetőedzője.

„Az eredmény azt sugallja, hogy néhány dolgon keményen kell dolgoznunk. Nem lepődtem meg a Chivas teljesítményén, a mexikói futball rendkívüli iramot diktál és szórakoztató" – magyarázta a harmatos bizonyítványt Josep Guardiola, a katalánok trénere.

A gránátvörös-kékek mentségére legyen, hogy Lionel Messi, Javier Mascherano, Daniel Alves és Alexis Sánchez nélkül szerepeltek a mérkőzésen, de az együttes felkészülése nem halad a legjobban a Real Madrid elleni két hét múlva rendezendő Szuperkupára: a hétvégén a Manchester United vágott vissza a BL-döntőért Washingtonban (1-2).

A Barcelona mindössze másodszor kapott legalább négy gólt egy mérkőzésen, mióta Pep Guardiola a vezetőedző, 2009. március 1-jén az Atlético Madrid győzött 4-3-ra a spanyol bajnokságban. Az együttes következő találkozója szombaton a Club América ellen lesz.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS:
BARCELONA-CHIVAS (mexikói) 1-4 (Villa 4., ill. Fabian 59., 63., Casillas 71., Verduzco 90.)
Barcelona: Pinto - Piqué (Sergio, 46.), Dos Santos, Fontás (Gómez, 32., Deulofeu, 62.), Abidal (Riverola, 62.) - Xavi (Iniesta, 46.), Keita (Balliu, 76.), Thiago (Muniesa, 62., Adriano, 74.) - Carmona (Espinosa, 62.), Cuenca (Armando, 62.), Villa (Pedro, 46.).

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu