Nyolcan készítik bőröndjüket a Realnál

Szerző: shLétrehozva: 2009. december 8. 19:13
Korábban már hírt adtunk arról, hogy tisztogatás jöhet a télen a Real Madridnál, most több spanyol forrás is arról cikkez, végeztek az "átvilágítással" a vezetők, amelynek eredményeképp nem akármilyen játékosvándorlás indulhat Madridból.


Nyolcan kerülnek a Real átadólistájára spanyol források szerint, van akit még a nyáron nem sikerült pénzzé tenni, mások azóta váltak kegyvesztetté. Ruud van Nistelrooy, Rafael van der Vaart, Guti, Fernando Gago, Ezequiel Garay, Mahamadou Diarra, Royston Drenthe és Jerzy Dudek is készíti a bőröndjét.

Ha Van Nistelrooy és Van der Vaart marad, arra rámehet a vébéjük, márpedig mindketten okvetlenül ott akarnak lenni Bert van Maarwijk keretében. A Premier League felé vehetik az irányt, az Arsenal és a Liverpool mindkettejüket szerződtetné. 

Van Nistelrooy vételára mintegy négy millió fonttal alacsonyabb honfitársáénál, de heti 75 ezer fontos fizetése elijesztheti a kérőket.

Úgy tűnik, kitelt Guti becsülete, pedig a klub egyik ikonjáról van szó. Nem tud zöldágra vergődni Manuel Pellegrini mesterrel, ő sem maradna munka nélkül, a két manchesteri sztárklub és az Inter verseng érte. 

Gago a közelmúltban tálalt ki a Marcának, úgy érzi, nincs tovább maradása a spanyol fővárosban, az idő kerekét pedig nem lehet visszafordítani, mostanra talán a Real is lemondott a játékosról. Megfelelő ajánlat esetén egy másik argentin játékost, Ezequiel Garayt is elengednék. 

Drenthe sem tudott gyökeret ereszteni a neogalaktikusoknál, tőle már a nyáron megváltak volna a blancók. A legtöbb pénzt Mahamadou Diarra eladásából várják a fővárosban, a tízmillió fontot érő futballistát névrokona, Lassana szorította ki a kezdőcsapatból, a Juventus érdeklődik iránta. Jerzy Dudeket, a csapat cserekapusát szabadlistára helyezheti a Real januárban.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu