Nyert a Pécs, veretlen a sorozatban

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 15. 19:10
Az első félidőben kétgólos előnyt szerzett, amelyet a lefújásig meg is őrzött a Pécsi MFC a Zalaegerszegi TE ellen a labdarúgó Ligakupa 2. fordulójában, a C csoportban. A zalaiak csak elvétve vették célba az ellenfél kapuját, így a pécsiek megérdemelten nyertek, akik így két forduló után hat ponttal állnak, és továbbra is veretlenek a sorozatban.


LABDARÚGÓ LIGAKUPA, 2. FORDULÓ, C CSOPORT
PÉCSI MFC – ZALAEGERSZEGI TE 2-0 (2-0)
Pécs, 400 néző, vezette: Pintér Cs. (Huszár B., Kovács Z.)
PÉCS: Sólyom – Simonfalvi (Berdó, 46.), Finta, Lantos (Bodó, 79.), Gulyás M. (Dara, 74.) – Szalai (Törtei, 46.), Luczek, Nagy A. – Szabó N., Horváth Zs. (Lovrencsics, 65.), Wittrédi. Vezetőedző: Róth Antal.
ZALAEGERSZEG: Sipos G. – Kovács G., Miljatovics, Botis (Trnavac, 58.) Varga R. – Alomerovics (Mirceta, 46.), Máté, Davidov (Petneházi, 58.), Hajdú (Zsömlye, 58.) – Pekics (Sluka, 79.), Waltner. Vezetőedző: Csank János.
Gólszerző: Wittrédi (21.), Horváth Zs. (24.)
Sárga lap: Luczek (40.), Máté (73.)

 

A 21. percben Horváth Zsoltot Varga Róbert buktatta, 8 méterre a kaputól. a játékvezető pedig határozott mozdulattal a tizenegyespontra mutatott. Wittrédi Dávid középre lőtte a labdát, amelyet Sipos Gábor majdnem kivédett, de végül mégis bepattant róla a labda a kapuba.

 

A 24. percben Horváth Zsolt a leshatáron ellenféltől kapott egy labdát a védőtérfél közepén. Onnan tört kapura, majd 10 méterről a bal alsó sarokba lőtt, beállítván a 2-0-s végeredményt.

 

EDZŐSZEMMEL
Róth Antal: – Rengeteg sérültünk, betegünk van, de ez rajtunk kívül senkit sem érdekel, nem is tartozik másokra. Néha a túlélésért játszunk, a pillanatnyi felállást számtalan dolog befolyásolja. Örülünk a győzelemnek, ennyi, nem több, dolgozunk tovább.
Csank János: – Jó kis mérkőzés volt, bár az elején alapvetően nem volt szerencsénk. A tizenegyest nem előzte meg szabálytalanság, a második pécsi gólnál viszont lesállás volt. Ennek ellenére, edzések közben játszottunk egy olyan mérkőzést, ahol a játékosok megmutathatták, mire képesek.

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu