Neymar: Ketten akarnak, a Barca s a Real

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 6. 10:49
A brazil csodagyerek, Neymar a hétfői 1-0-ra megnyert válogatott mérkőzés után megerősítette, a két spanyol klubóriás, a Barcelona és a Real Madrid egyaránt a nyomában van, de még nem döntötte le, melyikhez csatlakozik. Édesapja szerint erre legkorábban jövő nyáron kerülhet sor.


A két nagyhatalmat állandóan hírbe hozzák a 19 éves szupertehetséggel, sőt egyes források szerint már alá is írt a királyiakhoz.

Neymar elismerte, hogy valóban a katalánokról és a blancókról van szó, de azt cáfolta, hogy bármiféle megegyezés született volna bármelyik sztárcsapattal.

„A Real Madrid és a Barcelona is megkeresett. Megerősíthetem, mindkét együttes szeretne soraiban tudni, ám megegyezésről szó sincs" – jelentette ki az AS-nek a csatárzseni.

„A két spanyol érdeklődő aktivitása nagyon megtisztelő, mert mégis hihetetlenül komoly gárdákról van szó" – tette hozzá.

Neymar édesapja, Neymar da Silva Santos eközben arról beszélt, hogy a futballista legalább egy évig még a Santos játékosa marad - erről a Radio Mana Manának nyilatkozott.

„Ha egyszer klubot vált, az csakis azért teszi, hogy történelmet írjon valahol máshol. A fiam játszani akar a klubvilágbajnokságon, és szeretne ott lenni áprilisban, amikor a Santos centenáriumát ünnepli. Az átigazolási időszakban nem akarta senki eladni és ő maga sem szeretett volna távozni. A cállomás számára a Barcelona és a Real Madrid lehet."

A következő megállóhely immár egyértelműen Spanyolországna tűnik, csak az időpont és a város kérdéses.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu