Neymar is pályára lép hétfőn este

Szerző: SH/MTILétrehozva: 2014. augusztus 18. 15:32
Az FC Barcelona orvosi stábja engedélyezte a játékot Neymarnak, a csapat brazil labdarúgójának, aki a nyári világbajnokság negyeddöntőjében szenvedett súlyos hátsérülést.


A 22 éves támadót a kolumbiaiak ellen 2-1-re megnyert találkozó hajrájában hordágyon kellett levinni a pályáról, miután Juan Zúniga hátba térdelte. Az eset nyomán a csatár egyik csigolyája eltört, és nem is szerepelt többet.

Neymar akár már a mexikói León elleni, ma esti felkészülési mérkőzésen, az alapító elnök tiszteletére kiírt Joan Gamper-kupa keretein belül megrendezendő találkozón pályára léphet a Camp Nou Stadionban, akárcsak a Liverpooltól szerződtetett Luis Suárez. Az uruguayi támadót ugyan harapásért októberig eltiltották a játéktól, de a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) múlt heti döntése értelmében barátságos meccseken szerepelhet.

A Barcelona a bajnoki nyitányon az Elchét fogadja vasárnap, a hétfői felkészülési mérkőzés 20:30 órakor kezdődik.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Luís Suárez tényleg hétfőn debütál
A Barcelona vezetőedzője, Luís Enrique megerősítette, hogy a héten könnyítésekben részesült új igazolás, Luís Suárez a mexikói León ellen debütál hétfőn felkészülési mérkőzésen....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu