Neymar hosszabbított a Santosszal!

Létrehozva: 2011. november 9. 18:37
Bréking, pár perce hozta az El Mundo Deportivo: Neymar hosszabbított a Santosszal! A 19 éves csillag 2014-ig újította meg szerződését, és a brazíliai világbajnokság végéig marad Santosnál. Luis Álvaro de Oliveira Ribeiro, a Santos elnöke sajtótájékoztatót hívott össze. Azóta a klub hivatalos honlapján is világgá kürtölték az információt.


A hírt tényként kezelhetjük, hiszen a futballsita ügynöke, Wagner Ribeiro is megerősítette azt a Lance! brazil sportnapilap internetes oldalának.

"Neymar rendkívül boldog, hogy legalább 2014-ig a Santos játékosa lehet, akkor dönt majd a hogyantovábbról" - nyilatkozta Ribeiro.

A Santos hamarosan sajtótájékoztatón jelenti be a szerződéshosszabbítást, a kiszivárgott hírek szerint 50 százalékos fizeteésemelésben részesült Neymar, kivásárlási ára pedig 45 millió euró lesz.

Az elmúlt hónapokban számos forgatókönyv látott napvilágot a 19 éves cselgép jövőjével kapcsolatban, az egyik szerint a decemberi klubvébé után igazolt volna a Real Madridhoz, egy másik szerint a Barca vitte volna jövő nyáron. Egy időre most bizonyosan elcsendesednek ezek a hangok a nemzetközi futballsajtóban.

Címkék: neymarsantos
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu