Neymar a héten a Chelsea-é lehet

Szerző: shLétrehozva: 2010. augusztus 17. 16:12
Könnyen lehet, nem hiába erőlteti a végletekig a Chelsea Neymar da Silva átigazolását, a brazil csodagyerek ügynöke ugyanis a Daily Mirrornak elárulta, a héten döntés születhet a 18 esztendős, a válogatottban néhány napja rögtön góllal debütáló csatár átigazolásáról.


Ramires pénteki szerződtetését követően újabb dél-amerikai ász kerülhet a magát az átigazolási piac utolsó szakaszára aktivizáló londoni Kékekhez.

Történhet mindez annak ellenére, hogy az ifjú tehetség klubja, a Santos kész „feljelenteni" a Chelsea-t a FIFA-nál, mivel állítólag engedélyük nélkül tárgyalt Neymarral és állandóan zaklatja az egyesületet az átigazolás ügyében.

A támadó kivásárlási ára 29,6 millió font, amelyhez foggal körömmel ragaszkodik a brazil klub, ám a szemtelenül fiatal gólvágó ügynöke, Wagner Ribiero szerint a döntésre a borsos összeg ellenére nem kell sokat várni.

„Neymar és családja dönti el, hogy mit szeretnének – nyilatkozta a játékos képviselője a Daily Mirrornak. – Amint biztosak szándékaikban, tájékozatják arról a Santost, minderre még a héten sor kerül."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu