Neville: Nincs esély az angol Eb-címre

Szerző: SHLétrehozva: 2011. október 9. 17:45
Ébresztőt fújt az angoloknak Gary Neville, a csapat korábbi, 85-szörös válogatott jobbhátvédje - a Sky Sports szakértője - a Mail on Sundaynek adott elemzésében. Aláírja, hogy könnyen ment a kijutás az Európa-bajnokságra, ugyanakkor szerinte esély sincs az Eb-címre ezzel a játékkal.


Nem bánt kesztyűs kézzel Neville az angol futballválogatottal, kemény szavakat használt az Eb-selejtezősorozatra visszatekintő értékelésében. "Capello együttese nem tudja megtartani és járatni a labdát egy ütőképes csapat ellen" - fejtette ki a sztár.

"Nem az egyénekkel van a bajom, jó nevekekből áll össze a keret, de ha csapatként nézed, Rooney-n kívül nincs senki, aki váratlan húzásra lenne képes, aki színt tudna vinni a játékba. Ha őszinték akarunk lenni, akkor egy Terry, Cahill, Parker, Barry, Rooney, Bent gerinc messze nem elég ahhoz, hogy felülkerekedjünk egy spanyol válogatotton" - utalt arra, hogy a következő teszt a világbajnok ellen jön novemberben a Wembleyben.

A sajtó elsősorban azon kesereg, hogy Rooney hiányzik majd az Eb-rajtról a Montenegró ellen begyűjtött piros lap miatt, de Neville szerint ez csupán elfedi a valós problémát: jelesül, hogy ebben a pillanatban nincs elég kulcsember ahhoz, hogy Európa-verő lehessen a Capello-legénység.

"Olyan, mintha azt gondolnánk, egy világklasszis elég a vébé megnyeréséhez. Mindenki arról beszél, hogy két meccsre eltilthatják, de abba is bele kellene gondolni, vajon elég erős-e mögötte az alapcsapat?"

 
SZAVAZÁS EREDMÉNYE
Három egymást követő siker. Szerinted kijuthat-e a magyar labdarúgó-válogatott 1972 után ismét az Eb-re?
Persze, mostantól nincs megállás, találkozunk az Eb-n! 11.5%
 
A hollandok más dimenziót képviselnek, becsúszhatunk másodikként - de a pótselejtezőn elvérzünk 24.2%
 
Végre leverjük a svédeket: másodikként, a pótselejtezőben csodát teszünk és kijutunk! 41.5%
 
Miről beszélünk? 22.8%
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu