Nem lesz gyenge pontja a Juventusnak

Szerző: shLétrehozva: 2009. augusztus 26. 23:11
Bajnokok Ligája és Serie A-trófeára is esélyes álomcsapatot építenek a Juventusnál, amely mindkét szélre igazol egy-egy bekket, a brazil Rafinhát és az olasz világbajnok Fabio Grossót - értesült a Sportmediaset szerda késő este.


A Juventus már eddig is szenzációs erősítésekkel hívta fel magára a figyelmet ezen a nyáron, de az átigazolási időszak még nem is ért véget!

Fabio Cannavaro, Martín Cáceres, Felipe Melo és Diego után még két játékos csatlakozik Del Pieróhoz és társaihoz, ha hinni lehet a legfrissebb olasz sajtóértesüléseknek.

A Sportmediaset úgy tudja, a Zebrák nyolc millió euróval kenyerezték le a Schalke 04 vezetőit, így megkapják a brazil jobbhátvéd Rafinha játékjogát.

A Milan, a Barcelona és a Chelsea is figyelte a futballistát, akinek viszonya finoman szólva sem volt felhőtlen munkaadójával. Tavaly a klub engedélye nélkül utazott el a pekingi olimpiára, amiért súlyos pénzbüntetést kellett fizetnie.

Hazájában az új Cafúként tisztelik a játékost, de a címeres mezt még csak egyszer ölthette magára.

Lehet, hogy nem is ő az utolsó igazolása a Juventusnak. Fabio Grosso, a Lyon világbajnok balbekkje is a Stadio Olimpicóba tart, talán már csak a bejelentés van hátra?

A torinóiak azután néztek újra körül a játékospiacon, hogy az előszezonban meglehetősen szárnyaszegettnek tűnt védelmük. Molinaro és Zebina szeszélyes teljesítményt nyújtott, De Ceglie még rutintalan, Grygera pedig a középhátvéd poszton érzi leginkább otthon magát.

ÍGY NÉZHET KI A JUVENTUS ÚJ KEZDŐCSAPATA!
Buffon – Rafinha, Cannavaro, Chiellini, Grosso – Camoranesi, Melo, Sissoko – Diego – Del Piero, Amauri.

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu