Nani áprilisban játszhat ismét

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 8. 13:49
Luis Nani áprilisban léphet pályára legközelebb, számolt be róla a brit média. A Manchester United szélsője az FA-kupában és a Bajnokok Ligájában is fontos mérkőzést hagy ki, de a portugál válogatottnál is foghatják a fejüket a hír hallatán.


 

A Liverpool kőkemény hátvédje, Jamie Carragher az első félidő végén szállt bele Naniba vasárnap, és bár később bocsánatot kért tettéért, a portugál tudomást sem vett róla.

Noha a Manchester United a mérkőzés óta nem áll a sajtó rendelkezésére, több brit médium kész tényként közölte, hogy a játékos áprilisnál előbb nem térhet vissza.

Ez egyúttal azt is jelenti, hogy az FA-kupában az Arsenal, míg a Bajnokok Ligájában a Marseille ellen nem futballozhat, de a boltoni Premier League-kirándulásra sem épül fel.

A portugál válogatott március végén szerepel Európa-bajnoki selejtezőn, de vélhetően a sztár nélkül kell helytállnia.

A Manchester Unitednél az április 2-i, Blackburn elleni időpontot tűzték ki a visszatérés dátumának.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Erős idegzetűeknek: mély seb Nani lábán
Képriport a sérülésről, videón a belépő és az azt követő balhé! Hivatalos oldalán erősítette meg a Manchester United, hogy a Premier League 29. fordulójában a Liverpool ellen az első félidő hajrájában lecserélt Luis Nani lábán...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Nani üzeni: hamar visszatér!
Fellélegezhetnek a Manchester United szurkolói, Luis Nani vasárnapi förtelmes sérülésének nagyobb volt a füstje, mint a lángja. A portugál twitteren üzente, reményei szerint rövidesen visszatér....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu