Mourinho: Véletlen volt, Pepe játszik!

Létrehozva: 2012. január 21. 16:50
Kiállt támadott védője, Pepe mellett José Mourinho szombaton, elhiszi a futballista állítását, miszerint véletlenül lépett Lionel Messi kezére a szerdai Clásicón. Mint mondta, ha bevethető a portugál, játszik a Bilbao ellen.


A lapok hasábjait az elmúlt napokban a 2-1-es vereség mellett a portugál pályára nem illő, szándékosnak tűnt mozdulata uralta, még a királyi párti fővárosi sajtó is kikezdte a 28 esztendős játékost.

Azóta Pepe a Real hivatalos oldalán kért nyilvánosan bocsánatot az aranylabdástól, mondván nem szándékosan taposta meg a kezét. A Marca pénteken arról írt, a vezetőedző két hétre büntetésből jegelheti a hátvédet, aki kisebb izomsérülése miatt amúgy is pihenőre kényszerül. Mint kiderült, ez csak részben fedi az igazságot.

„A játékos nekem személyesen és a nyilvánosság előtt is azt állította, véletlenül lépett rá ellenfele kezére – mondta újságírók előtt a szaktekintély. – Ha bevallotta volna, hogy  szándékosság vezérelte, az nagyon felbőszített volna, így viszont lezártnak tekintem az ügyet. Hívhatják hazugnak, kételkedhetnek benne, én nem teszem."

„Pepe tagja az Athletic elleni keretnek, állapotán múlik, hogy pályára lép-e. Elővigyázatosságból van helyettes a posztján, de ha egészséges, akkor kezd" – tette hozzá Mourinho a vasárnapi 21:30-as találkozóra utalva.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Durva vasárnap előtt a Barca és a Real
A Clásicónak alig két napja, a vasárnap pedig finoman szólva sem lesz sétagalopp! Az ilyen hétvégék dönthetik el a La Liga sorsát, az augusztusból elhalasztott és most pótolt 1. fordulóban a Barcelona a nyolcadik Málaga...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu