Mourinho Milánóba csábítaná Gerrardot

Szerző: shLétrehozva: 2010. január 3. 10:43
Egyre nagyobb a mozgolódás a Liverpool háza táján, szombaton Fernando Torres lehetséges távozásáról cikkezett az angol sajtó, vasárnap pedig Steven Gerrard búcsújának lehetőségét vetette fel a Sunday Express. A lap értesülése szerint a Vörösök emblematikus figurájára José Mourinho, az Inter mestere vetné ki hálóját, aki súlyos milliókat áldozna a középpályásra, de csak a szezon végén.


A portugál szakember terve leginkább akkor válhat valóra, ha a bajnokságban egyelőre gyengélkedő együttes a szezon végén képtelen lesz megcsípni legalább a negyedik, Bajnokok Ligája-selejtezőt érő helyezést (jelenleg négy pont a hátrányuk).

A spekulációk szerint Gerrard az első számú európai klubsorozat hiányában elszánhatja magát egy külföldi szerződésre, amely könnyen Milánóban írhat alá. A Sunday Express 40 millió font körüli összegről beszél.

Mourinho és Gerrard egyszer már csaknem egymásra talált, még 2004-ben, amikor a szakember még a Chelsea menedzsereként igyekezett csapatához kötni a Mersey-partiak ékkövét.

Akkor a középpályás nemet mondott, egy évvel később pedig BL-t nyerő együttesével. Kérdés, hat évvel később hajlandó lesz együttese elengedni a klubbal oly sok sikert elérő játékosát? 

READING–LIVERPOOL 1-1

$$fhvideo:176327$$

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu