Mourinho megpróbálta elvinni Messit

Létrehozva: 2014. szeptember 27. 11:57
Azt gondoltuk, hogy Diego Costa és Cesc Fabregas megszerzése volt a nagy nyári durranás a Chelsea háza táján, ám ha hiszünk a katalán TV3 csatornának, akkor ennél jóval nagyobb ügyön ment a munka a háttérben.


Őrült pletykát szellőztetettek meg szombaton, így José Mourinho megpróbált lecsapni Lionel Messire, akiért 150 millió euró összeget kínált a Chelsea a tavasszal. A portugál menedzser azt a mélypontot próbálta kihasználni, amit a Barcelonával a négyszeres aranylabdás került áprilisra. Neki sem ment a játék, a klub is trófea nélkül maradt.

Bár hosszú távú szerződése élt a gránátvörös-kékekkel, mégis úgy tűnt kívülről, hogy nincs teljes egyetértés a két fél között. Ekkor jött a Kékek állítólagos óriási világrekordot jelentő próbálkozása, ám hiába, az ajánlat elbukott.

Az UEFA pénzügyi Fair Play-szabályai sem korlátozták volna a londoniakat, akik bőven adtak el a nyáron, és végül több mint 100 millió eurót költöttek, így ez a 150 millió feltehetően belefért volna Roman Abramovicsnak.

A kísérletnek a Barcához mindig is kötődő Messi vetett véget, amikor májusban aláírta új, 2018-ig szóló szerződését.

Mourinho és Messi, tűz és víz, furcsa, de ki tudja milyen sikeres páros lett volna. A szakember így sem lehet csalódott, Costa és Fabregas ugyanis óriási igazolásnak bizonyult, előbbi a gólokat, utóbbi a gólpasszokat szórja, a csapat pedig vezeti a Premier League-et úgy, hogy legnagyobb riválisát, a Manchester Cityt már letudta idegenben.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu