Mourinho kiáll a bakizó Essien mellett

Szerző: SHLétrehozva: 2013. december 2. 15:42
A vasárnapi Chelsea - Southampton Premier League-meccsen a londoniak védekező középpályása, Michael Essien már az első percben óriásit hibázott, amit kihasználva gyorsan vezetést is szerzett az ellenfél. José Mourinho ugyan a félidőben lehozta egyik kedvencét, de a meccs után sietett kiállni mellette, mondván mindenki hibázhat. Azt már csak mi tesszük hozzá, hogy kár, hogy ez alól, úgy látszik, Juan Mata biztos kivétel...


 

Az eset egyszerű, a vasárnapi Chelsea - Southampton Premier League-meccsen a középkezdés után pár másodperccel Michael Essien nagyon gyengén emelt haza egy labdát, Jay Rodríguez pedig lecsapott rá, és egy az egyben simán elrúgta laposan a meglepett és esélytelen Petr Cech mellett.

José Mourinho menedzser félidőben lehozta a középpályást, de meccs utám megvédte. "Mindenki hibázik, ez így van azzal, aki játszik. A csatárok nem lőnek be helyzeteket, a kapusok gólokat kapnak, a középpályások pedig labdákat veszítenek" - mondta a portugál mester.

"Teljesen rendben volt a teljesítménye, ugyanúgy játszott, mint Mikel vagy Luiz, ha feljebb tolom. A csapat stabilitásában betöltött szerepét megcsinálta, a 45 perc alatt kapott sárga lappal nincs gond. Ramirest vagy őt azonban félidőben le kellett hoznom. Így döntöttem, de ettől még továbbra is ő az én emberem, egy igazi Chelsea-játékos."

Úgy látszik, a mester nem ugyanezt gondolja Juan Matáról, akinek még arra sem ad sok esélyt, hogy hibázzon.

ÖSSZEFOGLALÓ A MECCSRŐL, KEZDVE ESSIEN HATALMAS HIBÁJÁVAL:

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Chelsea fordított, dobogón a City
A Chelsea már 13 másodperc után hátrányba került, végül azonban 3-1-re legyőzte otthon a Southamptont a Premier League 13. fordulójában. Az Etihadban továbbra is százszázalékos Manchester City többek közt Samir Nasri duplájával...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu