Mourinho: Bajok vannak Diego Costával

Létrehozva: 2014. szeptember 18. 16:22
A Schalke vezetőedzője, Jens Keller szerdán este utalást tett arra, hogy a Chelsea talán alábecsülte a csapat erejét a Bajnokok Ligája csoportkörének nyitányán. Diego Costa nem is kezdett, talán a Manchester City ellen tartogatta José Mourinho, ám a portugál tisztába tette az ügyet, elismerve, nincs minden rendben a csatárral.


„A válogatotthoz tökéletes állapotban utazott el, ám sérülten érkezett vissza. Nem egy egyedi esetről van szó, sokan másokkal is megtörténik ilyen, így nem is szeretnék ezen rágódni" – kezdte a menedzser, majd hozzátette.

„Gondok vannak Costával, mert most képtelen három mérkőzésen pályára lépni egy héten. Egy hét pihenő kellene, hogy regenerálódjon izma, és onnantól tünetmentesen, teljes erőbedobással szerepelhetne, mint korábban."

„Jelen állás szerint azonban három nap nem elegendő, szombat után szerdán újabb mérkőzés jött, ami kevés. Nem a pihentetésről szólt a mostani padoztatása, hanem múlt szombati kimerültségére reagáltunk."

„Ügyesen kell kezelnünk a helyzetet, amíg újra nem kerül 100 százalékos állapotba, így a jövő héten a Bolton ellen garantáltan pihenőt kap. Ha most játszott volna, lehet 20-25 percnél többet sem bír ki, ráadásul vasárnap biztosan ki kellett volna, hogy hagyjam, így viszont van esély arra, hogy kezdjen a Manchester City ellen."

Costa az utolsó 16 percre állt be az akkor 1-1-re álló mérkőzésen, és nem tudott segíteni.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu