Mourinho a Realba akarta vinni Eto'ót

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 1. 12:33
Meglepő, egyben furcsa hírrel állt elő a katalán illetőségű El Mundo Deportivo, amely tudni véli, az átigazolási piac lezárulta előtt nem sokkal José Mourinho, a Real Madrid a korábban az ősi rivális Barcelonánál megfordult Samuel Eto'óval szerette volna megerősíteni foghíjas csatársorát. A portugál tréner céljait nem az Inter húzta keresztbe.


A lap szerint a szakember kedden minderáron egy utolsó igazolásról győzködte a klub elnökét, Florentino Pérezt, de az eddig bőkezűen költekező üzletember megmutatta ki a főnök és nemet mondott a kameruni szerződtetésére.

A királyiak mindenható ura nem szeretett volna tovább költekezni, miután a nyár folyamán hat játékosért összesen 81 millió eurót fizettek, ám eladásokból egyetlen fillér bevételre sem tettek szert.

Eto'o így természetesen marad az Internél, csakúgy mint a korábban az egyesülettel szóba hozott Amauri, Didier Drogba, Mario Gomez, Luís Fabiano, Nicolas Bendtner, Emmanuel Adebayor és Djibril Cissé, így Karim Benzemával és Gonzalo Higuaínnal a csatársorban lép pályára a Real az új szezonban.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu