Mottára vadászik a Real Madrid

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 11. 11:18
Amennyiben a Steven Gerrard – Daniele De Rossi páros egyik tagját sem sikerül leigazolnia, úgy az Internazionale brazil középpályására, Thiago Mottára veti ki hálóját a Királyi klub a nyári szünetben – adta hírül az AS.


Motta a tavalyi szezonban szerződött a kék-feketékhez – Diego Militóval együtt - a Genoa együtteséből, ahol José Mourinho keze alatt triplázott, vagyis megnyerte az olasz bajnokságot, az olasz kupát, valamint magasba emelhette a BL-trófeáját is.

A portugál mester nagyon elégedett volt a 27 éves játékos teljesítményével, így szeretné magával vinni őt Madridba, ahol komoly tervei lennének vele.

Mottát ráadásul jóval jutányosabb áron tudnák leigazolni, mint a fent említett két világklasszist, Gerrardot és De Rossit, így bőven maradna még pénz, hogy megszerezzék Kolarov és Di María játékjogát is.

Motta egyébként kilenc évig futballozott Spanyolországban, előbb a Barcelona, majd az Atlético Madrid színeiben. Ennél jobb ajánlólevéllel nem is rendelkezhetne!

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Hivatalos: Benítez az Inter edzője!
BL-győztes klub kötött szerződést BL-győztes szakemberrel: immár hivatalos, hogy Rafael Benítez két évre, 2012. június 12-ig az Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzője. Jövő kedden délben mutatják be a fekete-kékeknél az...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Sokk! Megvan Mourinho asszisztense!
Először azt hitte, nem több egyszerű tréfánál, ám amikor Fernando Hierro felhívta, bebizonyosodott, hogy igaz a hír: Aitor Karanka lesz José Mourinho másodedzője. És ez nem vicc! ...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Megyek a Realba, ha Isten is úgy akarja!
Ángel di Maríával madarat lehetne fogatni. No, egyelőre nem az argentin labdarúgó-válogatott világbajnoki szereplése miatt, a középpályás sokkal inkább a Real Madrid kapcsán boldog. A kiváló játékos kijelentette, álmai...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu