Most Evra kell a Realnak az MU-ból

Szerző: shLétrehozva: 2010. július 19. 16:38
A Real Madrid ragaszkodik az elmúlt években már bevált "metódushoz", ismét be akarja támadni a Manchester Unitedet az átigazolási időszakban. Eddig úgy tudtuk, a spanyol elitklub "csak" Nemanja Vidicset próbálja elcsábítani, de a legfrissebb hírek szerint Jose Mourinho már megtalálta Ashley Cole esetleges "alternatíváját". Ha a Real nem tudja megszerezni az angol védőt, akkor Patrice Evrát igyekszik megszerezni!


Idén még nem igazolt a ManU-ból a Real Madrid, ezen akar változtatni Jose Mourinho és Florentino Perez. Hiszen 2003 óta David Beckham, Ruud van Nistelrooy, Gabriel Heinze és Cristiano Ronaldo is az Old Traffordról érkezett a Santiago Bernabeu-stadionba…Tavasszal még Wayne Rooneyt hozták hírbe a királyi klubbal, de valószínű, hogy a csatár borzalmas világbajnoki teljesítménye elgondolkodtatta a madridi vezérkart.

Wazza egyelőre nyugodtan pihenhet, lekerült az átigazolási pletykarovatok oldalairól.

De a Manchester United vezetői nem pezsgőzhetnek, sőt!!! A napokban Nemanja Vidics jelentette be, hogy Madridba akar menni. A Realnál pedig szívesen fogadnák az egy-két éve még a világ legjobb védői között emlegetett, azóta kicsit elszürkülő szerbet. Mourinho szinte biztosra veszi Vidics érkezését, ezért már újabb „célpontra” figyel.

Ashley Cole-t már régóta csábítgatja a Real, de egyre inkább úgy tűnik, nem juthat dűlőre a Chelsea-vel. Ezért kell egy B-terv is, de erről is pillanatok alatt döntés született. Patrice Evra a kiszemelt!

A francia futballista pedig a múlt héten egy lépéssel közelebb került a klubcseréhez. Evra ugyanis eladta angliai luxuslakását!!! A hírek szerint az elmúlt hónapokban dúsgazdaggá tett Manchester City féltucat futballistája próbálja megvásárolni a lakhelyet…

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Középső védőt Mourinhónak!
A Real Madrid újdonsült trénere, José Mourinho egy világklasszis középhátvéddel szeretné megerősíteni a gárda néha igencsak ingatag lábakon álló védelmét. A Marca információi szerint a Királyiak a David Luíz, Thiago Silva,...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu