Miért hiányzott Bale szerdán? Real?

Létrehozva: 2013. július 24. 17:15
A Marca spekulál arról szerdán, hogy Gareth Bale nem feltétlenül sérülés miatt hiányzott a Tottenham szerdai Sunderland elleni Hong Kong-i felkészülési mérkőzéséről, ahogy André Villas-Boas mondta...


„Edzésen szedett össze egy rúgást, így nem áll rendelkezésünkre a következő mérkőzésen" – árulta el a menedzser kedden a 3-1-es vereség előtt, ám a sajtóban folyik a találgatás, hogy biztosan csak ennyi áll a háttérben?

A hír hallatán az angol és spanyol lapok egyből rákaptak a témára és erre rátett egy lapáttal az is, hogy Gonzalo Higuaín távozóban van a királyiaktól, így egy támadószellemű igazolásra mindenképpen szükség lehet. A Marca szerint Florentino Pérez innentől offenzívát indít a walesi sztárért, aki már úgy tűnt, biztosan marad Londonban.

Márpedig ha a Real Madrid elnöke nagyon akar valakit, akkor általában sikerrel jár.

Dolgát könnyítheti az, amelyet a madridi lap hozzátesz, miszerint maga Bale sem elkötelezett a Spurs iránt. A múlt héten éppen ezért találkozott az elnökkel, Daniel Levyvel, és nyilvánvalóvá tette: távozni akar. Azóta pedig jött a friss távolmaradása a Sunderland elleni mérkőzésről. Tényleg készül valami a háttérben vagy csak pletyka az egész?

Ez egyelőre megmondhatatlan, de ha a Real elkezdi ostromolni a Tottenhamet, az év legnagyobb üzlete születhet.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu