„Mhitarjan nagyot hibázik, ha távozik"

Létrehozva: 2013. július 1. 15:42
Nem tartja jó ötletnek a Sahtar Doneck vezetőedzője, Mircea Lucescu, hogy az urkán bajnokság gólkirálya, az örmény válogatott Henrih Mhitarjan elhagyhatja az együttest. A maradása mellett sorakoztatott fel érveket.


A Liverpoollal, Tottenhammel és a Borussia Dortmunddal szóba hozott 24 esztendős középpályás 20-25 millió euró körüli összegért hagyhatja el a narancs-feketéket, és csatlakozhat egy nyugati topbajnoksághoz. A hír már jó ideje járja magát, legutóbb Londonban látták, pedig helyette Ukrajnában kellett volna edzésen részt vennie.

„Nem szeretnék semmit kommentálni, mert az ő döntéséről és szándékairól van szó, azonban úgy érzem, hogy hatalmas hibát követ el – fogalmazta meg véleményét a Terrikonnak a román szakember. – A Sahtar egy komoly együttes, 50 ezer szurkoló mindig mögötted áll, csapatként játszunk, bajnoki aranyért, kupagyőzelemért és a Bajnokok Ligájáért harcolunk évről évre. Mindenkinek az érdeme az, hogy ennyi gólt lőtt és ennyire hatékony volt."

„Befolyásolni sem szeretném, csak azt üzenem, hogy térjen vissza a csapathoz és folytassa a munkát. Semmi gond nincs közte és a vezetőség vagy a játékosok között. Segítettünk neki, talán többet, mint másoknak. A bajnokikon ritkán hoztam le a pályáról, hogy bebiztosítsa a gólkirályi címet és az aranyérmet, de ha mégis menni akar, menjen!"

Mhitarjan lehet a harmadik meghatározó távozó a Sahtar középpályájáról az elmúlt hónapokban, hiszen Willian januárban az Anzsit, míg Fernandinho frissen a Manchester Cityt választotta, egyaránt horrorpénzért álltak tovább.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu