"Messi nem érdemelt Aranylabdát"

Létrehozva: 2014. július 14. 11:10
Diego Maradona kritizálta a FIFA döntését, ami szerint Lionel Messit, a világbajnoki döntőben vesztes argentin válogatott csapatkapitányát választották a brazíliai világbajnokság legjobb játékosának.


A Barcelona láthatóan megtört támadója tíz jelölt, így öt német, két argentin, James Rodríguez, Neymar és Arjen Robben előtt nyerte meg az Aranylabdát, amelyet az 1-0-s vereséget követően adtak át a 27 éves sztárnak.

"Messi? Legszívesebben mindent odaadnék neki - kezdte a Telesur csatornának a mindig szókimondó argentin legenda, aki fekete-fehéren kijelentette, nem ő volt a legjobb. - Azt viszont látni kell, hogy helytelen valakinek odaadni valamit, csak azért mert kitaláltak egy jó marketing-stratégiát. Nem érdemelte meg ezt a címet."

Az 1986-os világbajnok kifejezte csalódottságát a válogatott veresége miatt: "Nagyon sajnálom az országomat, Mario Götze gólja borzasztóan fáj. Hatalmas a szomorúság a szívemben. Ha mindent egybeveszünk, akkor Argentína legalább a büntetőket megérdemelte. Egy védelmi félreértésből győzött Németország" - tette hozzá.

Maradona végül értetlenkedve állt azelőtt, hogy Alejandro Sabella szövetségi kapitány a félidőben lecserélte Ezequiel Lavezzit Sergio Agüeróra. Ahogy fogalmazott, a PSG támadója kiváló volt a szélen, cseréje viszont tompa.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu