Messi-mama: a Barca a mindenünk!

Szerző: shLétrehozva: 2010. január 4. 20:50
Lionel Messi édesanyja, Celia Cuccitini a sajtó nyilvánossága előtt védte meg fiát, 2009 aranylabdását, akit számos kritika ért válogatottbeli teljesítménye miatt Argentínában. Messi-mama a mai napig hálás a Barcának, hogy felkarolta a játékost, miután a Newell's Old Boys cserbenhagyta.


A Messi-ellenes hangok azután erősödtek fel szülőhazájában, hogy a Barca a sztár hosszabbításban szerzett fejesgóljával lett klubvilágbajnok az argentin Estudiantesszel szemben Abu Dzabiban. A dél-amerikai szurkolók felrótták a csillagnak, miért nem ezt az arcát mutatja a nemzeti válogatottban. "Talán nem adsz bele mindent?" - kritizálták.

"Nagyon fáj neki, ha rajta köszörülik a nyelvüket, miért bántják állandóan? Sokat szenved emiatt, nehezen dolgozza fel a történteket. Mi is együtt sírunk vele. Szeretjük Argentinát, számítunk Argentinára. De lehet, hogy soha nem költözünk vissza" - hangsúlyozta Cuccitini asszony, akinek a futballista nevelőegyesületéhez, a Newells Old Boyshoz is volt egy-két keresetlen szava.

A fiatal argentinnak növekedési hormonzavara volt 13 éves korában, orvosi kezelésre szorult, ám a Newell's nem állta a havi kilencszáz dolláros költséget. Ekkor csapott le a játékosra Carlos Rexach, a Barca sportigazgatója.

"A Newell's nem létezik számomra. Mindent a Barcelonának köszönhetünk. Mindig is a szívünk csücske lesz a Barca" - zárta mondandóját Lionel Messi édesanyja.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu