Messi: Csodás meglepetés az Aranylabda!

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 11. 14:10
Nemcsak a világ, maga Lionel Messi is felkapta a fejét a végeredményre, a Barcelona argentin csillaga egyáltalán nem számított arra, hogy 2009 után 2010-ben is megkapja az Aranylabdát. A világ legjobb futballistája nem rejtette véka alá érzéseit, majd hozzátette, szerinte sem Xavi, sem Iniesta nem szomorú. A győztes a fifa.com-nak nyilatkozott.


- Hogy érzi most magát?

- Boldog vagyok, ugyanakkor váratlanul ért a végeredmény, hiszen mindenki Xaviról, meg Iniestáról beszélt. Őszintén mondom, bármelyikük megérdemelte volna, hiszen nagyszerű év van a hátuk mögött. Világbajnokok lettek, ez pedig általában mindent meghatároz. Ráadásul tevékeny részesei voltak annak a sikernek. Ezért véltem úgy, valamelyikük gyűjti majd be az elismerést. Csodás meglepetés ez a számomra.

- Mit gondol, ők hogy vannak e pillanatban?

- Nem hiszem, hogy szomorkodnának. Mindhármunknak kivételes élményben volt részünk, szerintem mindannyian élveztük ezt a gálát. Mindenki őket várta az élre, nem tudom, mi döntött, de akik szavaztak, engem választottak, amiért roppant hálás vagyok. Most boldogabbnak érzem magam, mint amikor először kaptam meg az Aranylabdát. 

- Nem gondolta úgy, hogy a vébén történtek nem az Ön malmára hajtják a vizet?

- Dehogynem. Nem volt rosz világbajnoksága Argentínának sem, de kitűzött célunkat nem sikerült elérnünk. Világbajnokok akartunk lenni, nem jött össze, talán ez az egyetlen dolog, ami miatt kicsit szomorú lehetek.

- Talán majd idén, a Copa Americán...

- Abszolút így van, ráadásul Argentínában lesz a torna, amit meg szeretnénk nyerni. Az országnak, a szurkolóknak és nekünk is jót tenne egy siker. Ha összejönne, nyugodtabban készülhetnénk a következő világbajnokságra.

- A győzelem csattanós válasz lenne az Albicelestét ért támadásokra...

- Bizony, én is hasonlóan látom. Szeretnék a válogatottal is valami nagyot alkotni, itt áll előttünk a nagy lehetőség.

- Kinek ajánlja a díjat?

- Nos, minden csapattársamnak, akik segítettek nekem, a családomnak és azoknak, akik szorítanak értem.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Egervári Xavira, Gera Messire szavazott
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya Xavit jelölte meg végső győztesként a FIFA-Aranylabda szavazáson. Az elismerést végül Lionel Messi, az FC Barcelona argentin támadója nyerte el....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Újra Leo Messi az aranylabdás!
A világ legjobb labdarúgója Lionel Messi lett 2010-ben! Az eredmény még az argentin csillagot is meglepte, hiszen szinte mindenki arra számított, hogy a barcelonai csapattársak közül Iniesta, netán Xavi kapja meg a Ballon d'...
Tovább a teljes cikkhez »

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu