Messi 10 nap múlva visszatérhet!

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 20. 13:25
Miközben több spanyol forrás hetekről beszélt, Lionel Messi sérülése szerencsére nem olyan súlyos, mint azt gondolták. Hétfőn ismét megvizsgálták az Atlético elleni vasárnapi bajnoki hajrájában bokasérülést szenvedett Barcelona-sztárt, majd hivatalosan is megerősítették, hogy az argentin tíz napon belül visszatérhet!


Nincs szükség hosszú hetekre, Leo Messi hamarabb visszatérhet a pályára - pedig miután Tomas Ujfalusi letalpalta a bokáját, sokan a legrosszabbra számítottak.

A 23 éves játékosnál az előzetes diagnózis szerint törést nem állapítottak meg, a boka szalagjainak megroncsolódását viszont kimutatták. Legalább kettő, de inkább négyhetes pihenőidőt jósoltak neki az orvosok.

Hétfő reggel alaposabban megvizsgálták a játékost, majd megerősítették: Messi tíz napon belül hadra fogható lesz! Ez azt is jelentheti, hogy ha Josep Guardiola vezetőedző úgy gondolja, akkor a jövő heti Rubin Kazany elleni BL-csoportmeccsen már bevetheti.  

A most szerdai, Sporting Gijónnal vívandó hazai, illetve a hétvégi, Bilbaóban esedékes La Liga-összecsapást viszont biztosan kihagyja.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Hetekre kidőlt Leo Messi
Kevésbé lehet súlyos a vártnál Lionel Messi sérülése, amelyet az Atlético Madrid elleni vasárnap esti győztes bajnokin szenvedett el a hajrában. A katalán lapok a csapat orvosi stábjától azt az információt kapták, a belső...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Nyert Madridban a Barca, Messi megsérült
VIDEÓK: a gólok és Messi sérülése! Sokba kerülhet a címvédő Barcelonának, hogy harmadik nekifutásra legyőzte az Atlético Madridot a fővárosban a La Liga 3. fordulójában. A 2-1-es vendégsikerrel zárult rangadó első gólját jegyző...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu