Menesztik Van Gaalt a Bayernből!

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 7. 17:14
Nyáron vége a dalnak. Louis Van Gaalnak Münchenben megköszönték a munkáját, a sikereket, de a közelmúltban mutatott botrányos játék, a bajnoki-, és hazai kupakudarc miatt a következő idénytől nem tartanak igényt a holland vezetőedző szolgálataira.


A hannoveri újabb kudarc betette a kaput Van Gaalnak. Az Ajaxszal 1995-ben Bajnokok Ligája-győztes németalföldi vezetőedző 2009-ben érkezett a bajorokhoz, ám második idénye végén távoznia kell. Még az a félig vicces eset is előfordulhat, hogy újabb BL-győzelemmel a tarsolyában rúgják ki történetünk főszereplőjét.  

Az 59 esztendős szakember hétfő délután egyezett meg mindenben a vezetőséggel. Van Gaal tavaly mindent megnyert Németországban a Bayernnel: a Bundesliga-elsőség mellett a kupát és a Szuperkupát is elhódította. 

Már a lehetséges utódokról is beszélnek. Állítólag a Bayern Leverkusen jelenlegi trénere, Jupp Heynckes, a szövetségi sportigazgató, Matthias Sammer, a török válogatott szövetségi kapitánya, Guus Hiddink, illetve a Hamburg korábbi hadvezére, Martin Jol neve is a kalapban van.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Összeomlott a Bayern, viszlát Van Gaal?
VIDEÓ! Katasztrofális vereséget szenvedett a Bayern München a Bundesliga 25. fordulójának rangadóján, 3-1-re kapott ki a harmadik Hannover otthonában. A végére tíz emberre fogyatkozott címvédő akár öt pontra kerülhet el a...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu