Megvan az El Clásico időpontja!

Szerző: shLétrehozva: 2010. július 20. 14:19
A címvédő Barcelona és a Real Madrid is idegenben kezdi meg a küzdelmet a spanyol élvonalbeli bajnokság 2010-11-es idényében. Santanderben vendégeskednek a katalánok, Mallorcára látogatnak a blancók. Az El Clásico november 28-án lesz a Nou Campban, "visszavágója" április 17-én a spanyol fővárosban.


A tizenharmadik és a harminckettedik fordulóban rendezik az El Clásicót a 2010-11-es szezonban - derült ki, miután a spanyol szövetség (RFEF) nyilvánosságra hozta a fordulók párosításait honlapján.

A sztárklubok idegenben kezdenek az Atlético kivételével, Mallorca-Real Madrid, Racing-Barcelona, Málaga-Valencia és Levante-Sevilla párharc az első fordulóban!

A bajnokság két legfőbb esélyese közül a Guardiola-csapatra vár meredekebb út ősszel, a harmadik fordulóban az Atléticót fogadják, két körrel később a San Mamesben lesz jelenésük. Az első tíz ellenfelük között a Valenciát és a Sevillát is megtaláljuk.

Mourinho fiai fokozatosan melegedhetnek be, a tizedik körben abszolválják a madridi derbit a Bernabéuban, aztán a végén kell felkötniük a gatyaszárat: a 31-edikben a Bilbaóval, a 32-edikben a Barcával, a 33-adikban a Valenciával, a 35-ödikben a Sevillával mérkőznek.

Május 22-én zárulnak a küzdelmek, az utolsó körben a Real Madrid az Almeríát fogadja, Malagában búcsúzik a szezontól a Barca.

AZ 1. FORDULÓ PÁROSÍTÁSAI
Levante Sevilla
Mallorca Real Madrid
Espanyol Getafe
Atletico Madrid Sporting
Real Sociedad Villarreal
Deportivo Zaragoza
Osasuna Almería
Racing Barcelona
Málaga Valencia
Hercules Athletic
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu