Megvan a Real újabb sztárigazolása!

Szerző: shLétrehozva: 2010. május 5. 12:46
Spanyol lapértesülés szerint a Real Madrid argentin klasszissal erősíti meg csapatát, vagyis megvan az amúgy néhány hét múlva kezdődő átigazolási piac első szerzeménye. A királyi klub 34.5 millió eurót fizet a Benficának a számos elitklub által körbeudvarolt Angel Di Maria játékjogáért. Erről az Ole című lap számolt be.


A klubok által még nem megerősített hírben szereplő összeg portugál csúcsnak számít. A nyolcszoros argentin válogatott klasszisért a Chelsea, a Manchester United és a Manchester City is ringbe szállt, de eredménytelenül.

Az olimpiai bajnok Di Maria elképesztő technikai tudással rendelkezik, kora miatt pedig még bőven lesz hová fejlődnie. Képességeit néhány éve az argentin U20-as válogatottban is csillogtatta, tagja volt a világbajnok együttesnek.

Ebben a szezonban már Európa is a lábai előtt hevert, kulcsembere az Európa-ligában negyeddöntőig jutó Benficának, amellyel néhány napon belül portugál bajnok lehet.

Angel Di Maria 2007-ben igazolt Európába, a lisszaboni klub 8 millió eurót fizetett a Rosario Centralnak.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Megvan a Real első nyári igazolása!
Sergio Canales a Real Madridé! A Racing Santander 18 éves támadó középpályása öt millió euróért igazol a fővárosi csapathoz - írja a Marca. Hat év alatt kilenc millió eurót keres majd Canales. A nyáron a blancókkal tölti az...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu