Megvan a németek új csapatkapitánya

Létrehozva: 2014. szeptember 2. 16:39
A világbajnok német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Joachim Löw kedden, a vb-döntő visszavágóját jelentő argentinok elleni barátságos mérkőzés előtt megnevezte az új csapatkapitányt.


A dicsőségesen, világbajnoki trófeával a Nationalelftől visszavonult Philipp Lahm utódja bayernes csapattársa, Bastian Schweinsteiger lett, aki eddig 108 mérkőzésen 23 gólt szerzett a németek színeiben.

„Bastian egy igazi vezéralak, aki mindig felelősséget vállalt a válogatottért a pályán és azon kívül - dicsérte Löw a középpályást. – Tudom, hogy rá mindig lehet számítani, egy rátermett kapitány lesz, Philipp méltó utódja."

Schweinsteiger azonban jelenleg sérüléséből lábadozik, így nem viselheti a szerdai, düsseldorfi csúcson a frissen megörökölt karszalagot, azt így a szövetségi kapitány tájékoztatása szerint Manuel Neuer kapja meg.

Löw azt is elárulta, hogy új segédje a VfB Stuttgarttól érkező Thomas Schneider lesz, miután az eddigi jobbkeze, Hansi Flick a szövetség sportigazgatói posztját tölti be.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu