Megműtötték Higuaínt

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 11. 21:40
Sikeres műtéten esett át Gonzalo Higuaín kedden Chicagóban. A Real Madrid csatárának a porckorongját kellett megoperálni, ami miatt a szezon hátralévő részében aligha léphet pályára. Igazoláson mégsem töri a fejét Florentino Pérez.


 

Porckorongsérülése miatt legutóbb novemberben lépett pályára az argentin támadó, és bár a Real Madrid orvosi csapata próbálta elkerülni a műtétet, végül belátta, ez nem lehetséges.

Higuaín Chicagóban feküdt kés alá kedd este, és a beavatkozás olyannyira jól sikerült, hogy az ígéretek szerint mindössze egy napot kell kórházban töltenie.

A rehabilitáció azonban jóval több időt vesz igénybe, és egyelőre az tűnik a legvalószínűbbnek, hogy az idényben már nem játszik tétmérkőzést.

Ez már csak azért is komoly érvágás a Real Madridnak, mivel tizenkét bajnokiján hétszer volt eredményes, amely formát csatártársa, Karim Benzema meg sem tudja közelíteni.

A klub vezérkara ennek ellenére nem tervez igazolást, és Florentino Pérez elnök kerek perec kijelentette, a mostani kerettel viszik végig a tavaszt.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu