Megjött az étvágyuk a Honvéd-verőknek

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 21. 11:49
A szombati, Budapest Honvéd ellen 3-0-ra megnyert mérkőzést követően vasárnap Brekk János, a Nyíregyháza Spartacus edzője és kisebbségi tulajdonosa értékelte a mérkőzést, amelyen helyenként kifejezetten élvezetes futballt produkáltak játékosai.


"Az ezt megelőző fordulóban nagyon kellemetlen vereséget szenvedtünk Kaposváron, mivel előtte simán vertük itthon a REAC csapatát, és önbizalomtól duzzadva érkeztünk meg a somogyi fővárosba" – kezdte a visszatekintést Brekk János.

 

"Sajnos az ottani mérkőzés nem az elképzelésünknek megfelelően alakult, ráadásul két stabil kezdő játékosunkat is elvesztettük kiállítások miatt, ezért a Honvéd ellen egy kissé felforgatott védelemmel és középpályássorral voltunk kénytelenek felállni."

 

„Amiben bíztunk, az szerencsére ezúttal nem hagyott cserben, miszerint a játékosaink átérezték ennek a meccsnek a jelentőségét, és ha kellett csúszva-mászva, de kisegítették egymást amikor szükség volt rá, ugyanakkor időnként rendkívül élvezetes támadójátékot produkálva, teljesen megérdemelt győzelmet arattunk."

 

„Apostu teljesítményét nem kell külön kiemelnem, hiszen önmagában elegendő az, hogy a góllövőlista második helyén áll már, pedig kevesebb meccsen lépett pályára, mint vetélytársai" - folytatta a szakember.

 

Brekk János kitért egy hétközi közjátékra is, amely akár ki is hathatott volna a teljesítményre.

 

„A védelemben mindenki remek teljesítményt nyújtott, közülük Goia játékát csak azért emelném ki, mivel vele a hét elején szerződést bontottunk, úgy volt, hogy pénzhiány miatt távozik a csapattól. Időközben sikerült mindenben megegyeznünk vele , így pénteken egy új kontraktust kötöttünk, majd ennek szellemében pályára is lépett és kitűnően futballozott, akár csak védőtársai."

 

Az elöljáró szerint a középpályán Bárányos ragyogóan fogta össze a csapatot és megemlítette a gólszerző Ramost illetve a két gólpasszal záró Miskolczit is.

 

„Ezen a mérkőzésen igazi csapatot alkottunk. Most már azt szeretnénk végre elérni, hogy idegenben is hasonló mód tudjuk végre játszani, mert biztosak vagyunk benne, hogy ezzel a játékosállománnyal, előrébb is végezhetünk az idén, mint eddig bármikor az első osztályban" – zárta értékelését Brekk János.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu