Megint ingyen igazolt az Arsenal

Szerző: SHLétrehozva: 2013. augusztus 29. 11:50
Öt év után visszatért az Arsenal csapatába Mathieu Flamini, akinek lejárt a szerződése az AC Milannál, így ingyen igazolhatóvá vált, de a hír még nem hivatalos. A francia középpályás Arsene Wenger második nyári igazolása, de a tréner még egy fillért sem költött.


 

A Daily Mail tényként tálalt értesülései szerint megvan Arsene Wenger második nyári igazolása is, akiért szintén nem kellett pénzt kiadnia a londoni klubnak. Mathieu Flamini visszatér az Emirates Stadionba, miután öt évig az AC Milan játékosa volt, szerződése azonban lejárt a San Siróban, és nem hosszabbították meg.

A 29 éves francia középpályás 2004 és 2008 között már játszott a londoni csapatban, akkor négy szezon alatt 153 meccsen 8 gólt szerzett, mielőtt - szintén pénzmozgás nélkül - Milánóba költözött. A lap szerint az Ágyúsok ezúttal hároméves szerződést kötöttek a játékossal, aki hetente 40 ezer fontot fog keresni.

A dolog nem annyira meglepő, miután Flamini az előszezonban az Arsenal csapatával edzett, de sokáig Wenger sem volt teljesen biztos abban, hogy tényleg le akarja-e igazolni őt. A francia futballista Arsene Wenger második igazolása nyáron, miután húszéves Yaya Sanogót már júliusban megszerezte az Auxerre csapatától, szintén ingyen.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Koscielny felépült, Wenger csak diszkrét
Jó hír az Arsenal drukkereinek, hogy a múlt héten arcon rúgott Laurent Koscielny egészséges, így a keddi, Fenerbahce elleni Bajnokok Ligája selejtező-visszavágóra mégis lesz két középső védője Arsene Wengernek. A francia...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Az Arsenal megijedt a 20 milliótól
Csak a szokásos, az Arsenal egy újabb átigazolási ügyben fújhat visszavonulót, miután kiderült, hogy mennyi az ára a Valencia kapusának, Vicente Guaítának. Pedig az Ágyúsok főtárgyalója el is utazott a Denevérekhez....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu