Megérkezett a Barcelona új szerzeménye

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 23. 15:01
Csütörtökön délben landolt Barcelonában az új szerzemény, a PSV Eindhoventől igazolt Ibrahim Afellay. A holland válogatott középpályás a nap folyamán véglegesíti szerződését, hivatalos bemutatására 16 órától kerül sor.


Dzsudzsák Balázs korábbi csapattársa néhány szurkoló jelenlétében a katalán egyesület címere előtt pózolt, mielőtt Andoni Zubizarreta, a klub sportigazgatója köszöntötte volna.

A 24 esztendős irányító ezt követően november 15-én bejelentett klubváltásának utolsó simításait intézte el,
új csapatában a 20-as számú mezt viseli majd.

„Kicsit ideges vagyok, de ezt jelen helyzetben teljesen normális, a világ legjobb csapatához érkeztem, igyekszem kiélvezni a pillanatot – mondta a BarcaTV-nek Afellay.

„Ez az első napon itt, még fel sem fogtam pontosan mi történt, minden játékos álma, hogy a Barcelonában játszon, nekem ma teljesült a legnagyobb vágyam" – tette hozzá.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Dzsudzsák-gól Afellay búcsúmeccsén
A Roda elleni győztes bajnokin (3-1) búcsúzott el a Philips-stadion közönségétől a PSV Eindhoven csapatkapitánya, Ibrahim Afellay. Dzsudzsák Balázs mesteri góljával csak tovább fokozta a fiesztát....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Megegyezett a Barcelona és a PSV!
Ügynöke elárulta, Ibrahim Afellay klubcseréjéről megegyezett a PSV és a Barcelona, s a középpályásnak már csak a katalánokkal kell megegyeznie a szerződés részleteiben. Az eindhoveniek csapatkapitánya a télen csatlakozhat a...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu