Még nagyobb a baj Dortmundban

Létrehozva: 2013. december 9. 10:49
Nem elég, hogy a Bayer Leverkusen elleni rangadón elbukott a Borussia Dortmund, de az amúgy is borzasztó állapotban lévő keretén újabb lyukakat ütött a hétvége. Erről a klub hivatalos oldalán számolt be.


A Marseille elleni kulcsfontosságú Bajnokok Ligája-mérkőzésre készülő sárga-feketék jelenlegi kínjait jól jelzi Jürgen Klopp vezetőedző szombati nyilatkozata: „Az 1-0-s vereség ténye képezi a jelenlegi legkisebb problémánkat."

Nem sokkal később kiderült a csapat honlapján a pesszimizmus oka: „Nuri Sahin részleges szalagszakadást szenvedett a jobb bokájában, míg Sven Bender húzódással és bevérzéssel küzd a jobb bokájának ínszalagjában."

A két védekező középpályás közül jelen állás szerint előbbinek minimális esélye van a pályára lépésre szerdán, de utóbbi biztosan kimarad, ahogy Ilkay Gündogan, Mats Hummels, Neven Szubotics és Marcel Schmelzer is.

Bender hiánya azért lesz borzasztóan érzékeny veszteség, mert őt hozták vissza középső védőnek a Napoli ellen 4-1-re megnyert rangadón két héttel ezelőtt, a vésztartaléknak frissen megszerzett Manuel Friedrichet ugyanis nem nevezték a Bajnokok Ligájába. A sárga-feketék számára a győzelem garantálja a helyet a legjobb 16 között.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu