Dalglish: Nem engedjük el Torrest!

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 31. 11:26
Nem változott a Liverpool álláspontja Fernando Torres ügyében, Kenny Dalglish hétfői sajtótájékoztatóján szűkszavúan beszélt a spanyol világbajnokról. A menedzser korábbi nyilatkozataihoz hasonló ezúttal is csak azt hajtogatta, csak akkor számolnak be bármiről, ha konkrét megegyezés születik - ezek szerint még nincs.


„Fernando Torres ügyében nincs új fejlemény, ahogy pénteki hivatalos közleményünkben jeleztük, nem engedjük el, tehát marad a klubnál" – jelentette ki a szakember.

Az újságírók hiába próbáltak kiszedni bármit a januárban kinevezett menedzserből, nem tudott és nem akart beszámolni semmi újdonságról a csatárt illetően.

Egyes közösségi oldalokon az a hír járja, hogy elfogadta az egyesület a Chelsea ajánlatát, de a Sky Sports által megkérdezett illetékesek kategorikusan cáfolták ezeket az állításokat.

Egy biztos, a 2007-ben az Atléticótól igazolt támadó reggel megérkezett a Vörösök edzőközpontjába...

Mint ismeretes, a Chelsea napok óta ostromolja a Mersey-partiakat, utolsó ajánlatuk a hírek szerint 50 millió fontot és Nicolas Anelkát tartalmazta.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Döntő Chelsea-roham Torresért!
A 2010-2011-es szezon eddigi legnagyobb „csatája” előtt áll a Liverpool FC, de ezúttal nem a csapatnak, hanem a vezetők előtt áll egy roppant nehéz ütközet. Az Anfielden ugyanis imádják Fernando Torrest, akit a januári...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Szenzációs Chelsea-ajánlat, Torres menne
FRISSÍTVE! Ezúttal nem pletykáról, lapértesülésről van szó, hanem tényekről: miközben mindenki elhitte, a Chelsea a Benfica védője, David Luíz megszerzésével van elfoglalva, az együttes csütörtök éjjel szenzációs ajánlatot tett...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu