Más ajánlatai is voltak Suáreznek

Létrehozva: 2014. augusztus 27. 15:23
Kicsit a kulisszák mögé pillantott Luís Suárez, aki júliusban lett a Barcelona játékosa, ám hivatalos debütálása még jó két hónap múlva következik csak el. Nem csak a katalánok számítottak szolgálataira.


Az uruguayi válogatott támadót sokáig, így tavaly ilyenkor is a Real Madriddal hozták szóba, más reális opció nem tűnt fel a sajtóban, csak kósza pletykák a PSG-ről, Manchester Cityről és egy cseles ajánlat az Arsenaltól.

Aztán mégis a Barcelona lett a befutó, mégpedig egy 81 millió eurós szuperüzlet keretében hagyta ott angol gólkirályként a Liverpoolt. Most a Barca Fansnak adott interjút, amelyben egyértelműnek nevezte a helyzetet.

„Amikor kapcsolatba léptünk a Barcelonával, és érdeklődtek, egy pillanatig sem haboztam, mert az álmom és nagy célom volt, hogy itt játsszak – árulta el a csatár. – Más ajánlatokat utasítottam vissza ennek érdekében."

Sok évet töltöttem el Európában, először az Ajaxban, aztán a Liverpoolban, a pályafutásom folyamatosan haladt felfelé, és most elérte a csúcsot, a világ legjobb csapatában futballozhatok" – folytatta az eltiltott futballista.

„Meg akarom nyerni azokat a kupákat, amelyeket az elmúlt években kívülállóként láttam, hogy elhódítanak. Mindig szerettem az itt zajló focit nézni, most pedig csapattársaimnak mondhatom ezeket az embereket" – zárta.

Suárez június 24-én történt harapós incidense miatt legkorábban október 25-én térhet vissza.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu