Maradona vállalná a kapitányságot

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 17. 21:58
Diego Maradona szívesen lenne argentin szövetségi kapitány. Az 1986-ban világbajnok futballista azt az Alfio Basilét váltaná a kispadon, aki a Chile elleni világbajnoki selejtezőn elszenvedett 1-0-s vereség után mondott le a posztról. Maradona mellett esélyes Sergio Batista és Miguel Angel Russo is.


Alfio Basile csütörtöki lemondása után szövetségi kapitány nélkül van Argentína válogatottja. A rutinos szakember a Chile elleni 1-0-s vereség után döntött a távozás mellett.

 

Mint oly sokszor, ezúttal is felmerült Diego Maradona neve a poszttal kapcsolatban, és az érintett is megszólalt, és elmondta, szívesen lenne szövetségi kapitány.

„Persze, hogy szívesen lennék kapitány, ki nem szeretne az lenni? Itt az ideje, hogy a ’86-os győzőknek megadják a sikert.”

 

Maradona mellett egy másik, Mexikóban világbajnoki címet szerző játékos, Sergio Batista is esélyes a kapitányi posztra, az egykori középpályás a nyáron olimpiai bajnoki címet nyert Argentínával. A favoritok között szerepel a rutinos tréner, Miguel Angel Russo is, aki jelenleg a San Lorenzo együttesének edzője.

 

Basile lemondásához az is hozzájárult, hogy nem volt jó a viszonya a játékosokkal.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu