Maradona: "Nem vagyok adócsaló!"

Szerző: SHLétrehozva: 2013. október 18. 19:59
Diego Armando Maradona péntek este nagy valószínűséggel tiszteletét teszi Rómában, ahol egykori csapata, a Napoli játszik fontos bajnoki meccset. Az argentin világsztár adócsalási ügye miatt évtizedeken át nem tette a lábát Itália földjére, ahol 39 millió eurós adótartozást írnak a nevéhez. Ő most sem érzi hibásnak magát az ügyben.


 

Az olasz adóhatóság közlése szerint hivatalosan is értesítették az Olaszországban tartózkodó Diego Armando Amaradonát, hogy befagyasztják ottani pénzügyi eszközeit, mert 39 millió euró adóval tartozik az államnak. Azonban mindez csak formális, mert az egykori játékosnak az égegyadta világon semmije sincs már az országban.

"Ez semmi nyomást nem helyez rám" - nyilatkozta a La Gazzetta dello Sportnak Maradona, aki Milánóban már alá is írta ezeket a papírokat. Az egykori futballcsillag azért tartózkodott a városban, mert a róla szóló DVD megjelenésére őt is elhívták.

"Nem vagyok adócsaló - szögezte le az 52 éves egykori támadó, akinek tartozása még 1984 és 1991 között halmozódot fel, amikor a Napoli játékosa volt. - Én csak futballoztam, és valaki más írt alá helyettem."

A hatóságok egy korábbi látogatása alkalmával már két Rolex-órát és es egy pár gyémánt fülbealót foglaltak le Maradonától, ugyancsak adótartozása miatt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Rendkívüli vendég a Roma-Napolin
Diego Armando Maradona ügyvédje megerősítette, hogy valószínűleg a helyszínen tekinti majd meg a Roma-Napoli mérkőzést a Nápolyban istenként tisztelt futball-legenda. A bajnokit - ahol az első pozíció lesz a tét - jövő pénteken...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: diego_maradona
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu