Maradona: Csak Gago miatt fáj a szívem!

Szerző: shLétrehozva: 2010. május 13. 21:16
Össztüzet zúdított az argentin sajtó Diego Maradona szövetségi kapitányra azután, hogy kihagyta harmincas vb-keretéből Fernando Gagót, Javier Zanettit és Esteban Cambiassót, hogy csak a legnevesebb játékosokat említsük. A tréner vitte volna a Real szűrőjét, ha többet játszik klubcsapatában, Zanetti és Cambiasso jelölése azonban eszébe sem jutott.


Maradona kikérte magának, hogy kétségbe vonják választását, hangsúlyozta, ő az edző és senkinek sem tartozik magyarázattal. Azt is hozzátette, kilencvenöt százalékig biztos benne, kik utazhatnak, már csak az utolsó símításokat végzi keretén. Megerősítette, hogy 2011 nyaráig, azaz a hazai rendezésű Copa America végéig szól a megbízatása.

“Csak Gagót sajnálom egy kicsit. Az én emberem volt, hívhattam volna, ám sajnos nagyon keveset játszott az utóbbi időszakban.”

Maradona közömbösen, már-már hűvösen fogadta az Inter két kulcsembere, Javier Zanetti és Estebian Cambiasso mellőzésére vonatkozó kérdéseket.

“Semmi különös nincs az egészben. Nem kell megmagyaráznom, miért maradt ki Zanetti, ez már réges-régen eldőlt. Ugyanez vonatkozik Cambiassóra is."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Íme Maradona harmincas listája!
A labdarúgó-vb újabb favoritjának szövetségi kapitánya, az argentin futball-legenda Diego Armando Maradona is megnevezte bő keretének tagjait. Gago, Zanetti és Cambiasso nincs köztük....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu