Maradona alágyújtott a Chelsea-nek

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 12. 15:27
Diego Maradona zavarta meg a Chelsea felkészülését a Manchester United elleni labdarúgó bajnoki rangadóra. Az argentin válogatott szövetségi kapitánya ugyanis szállodai szobájában dohányzott, ezzel beindította a tűzjelzőt, és emiatt a londoni játékosokat is ki kellett költöztetni a szobájukból.


 

Amikor Diego Maradona a manchesteri Radisson Edwardian Hotelben rágyújtott vasárnap reggel hétkor, valószínűleg nem gondolta volna, hogy mekkora zűrt csinál.

A 14. emeleti szobában meggyújtott kubai szivar működésbe hozta a tűzjelzőt, emiatt a szálloda vendégeit ki kellett költöztetni a szobájukból. Hasonlóan jártak a szintén ott megszálló Chelsea játékosai, akik jó meleg ágyuk helyett 40 percen keresztül a hidegben várakoztak.

A The Sun című brit bulvárlap az egyik tűzoltót idézte, aki elmondta, hogy Maradona szivarja okozta a vaklármát. Nem biztos, hogy ez közrejátszott benne, de a Chelsea 3-0-ra elvesztette a Manchester United elleni rangadót.

Maradona egyébként Carlos Tévez miatt érkezett Angliába, ám nem győződhetett meg az argentin támadó jó formájáról: Tévezt Sir Alex Ferguson a kispadon „jegelte”. Az egyetlen argentin, aki pályára lépett, a fiatal Franco di Santo volt, aki csereként kapott lehetőséget.

A kapitány szombaton Stoke-ban járt, ott a Liverpool védekező középpályásának, Javier Mascheranónak teljesítményére volt kíváncsi.

VIDEÓ A MANCHESTER UNITED - CHELSEA MECCSRŐL

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu