Már megint Beckham-ényít a Milan!

Szerző: shLétrehozva: 2009. november 2. 20:28
Beteljesült az AC Milan és David Beckham közös álma, az angol válogatott sztár január elsejétől a szezon végéig a milánói csapatot erősíti - ezt a klub hivatalos honlapja közölte. A BL-ben is játszhat! Már Adriano Galliani és David Beckham is nyilatkozott.


"Amerikából jöttem, mesterségem címere: a Milan megmentése!"

Immár hivatalos, hogy az angol sztár visszatér Milánóba, még az év végén a divat és a foci egyik fővárosába költözik vissza családjával.

Ami egyszer már bevált, azon nem változtat a Milan, a Los Angeles Galaxy engedélyével fél évre, kölcsönben számít a 34 éves futballikonra.

Persze, nem Adriano Galliani "két szép szeméért" választotta ismét Itáliát a csillag, hanem annak tudatában, hogy ha egy világhírű sztárklub mezében hétről-hétre játéklehetőséget kap, az garanciát jelent arra, hogy Fabio Capello, az angol válogatott olasz szövetségi kapitánya bizalmat szavaz neki, és nevezi a 2010-es dél-afrikai világbajnokságra utazó keretbe.

Nem mondhatni, hogy rossz formában lenne a sztár, olyan mint egy jó kaliforniai bor, az idő csak tökéletesíti. Idén az alapszakasz megnyeréséhez segítette az LA Galaxy-t a Nyugati-főcsoportban a tengerentúlon. A szezont követően a vb-sorsolásra hivatalos, majd vakációját tölti családjával.

Beckham szerződése 2011-ig szól az amerikaiaknál, így a világesemény után vissza kell térnie Los Angelesbe. Ha véletlenül nem számítana rá Capello, akkor hamarabb.

"Mérhetetlenük boldogok vagyunk, hogy ismét piros-fekete mezben láthatjuk majd David Beckhamet, azok után, hogy az elmúlt idényben már maradandót nyújtott a csapatnál" - nyilatkozta Adriano Galliani, a Milan ügyvezetője.

Beckham a szokásos tiszteletkörökön kívül elmondta, a lehető legjobb megoldást kellett választania ahhoz, hogy jó esélye legyen elutazni az angol válogatottal Dél-Afrikába. A tapasztalatai alapján nem is választhatott volna jobban, tette hozzá.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu