Már Iker barátnője is szájkaratézik

Szerző: SHLétrehozva: 2013. január 29. 16:30
Iker Casillas barátnője egy tv-műsorban elmondta, a Real Madrid öltözőjében „nem jó” a hangulat, José Mourinho még csak nem is beszél a játékosaival, akik között klikkek alakultak ki. Mindenki várja, hogyan alakul nyáron az edző sorsa.


 

Sara Carbonero egy mexikói televíziós műsorban teregette ki a szennyest, igaz, hatalmas meglepetést egyáltalán nem keltettek a stúdióban elhangzottak.

„A légkör, ahogy azt mindenki tudja, nem jó. Mourinho már nem is beszél a játékosaival” – fogalmazott a sportriporterként dolgozó Carbonero.

„Az öltöző megosztott, és mindenki arra vár, hogy Mourinho távozik-e a szezon végén. Neki most nagyon sok fronton kell harcolnia.”

A többfrontos harc egyik főszereplője az imént idézett hölgy párja, Iker Casillas, aki Sergio Ramosszal együtt állítólag ultimátumot fogalmazott meg Florentino Pérez elnöknek, miszerint vagy ők, vagy az edző megy a nyáron.

A Marca ezen értesülését az érintettek hevesen cáfolták, de Casillasnak most amúgy is van épp elég baja: kéztörése miatt múlt héten megműtötték, és két-három hónapot ki kell hagynia.

Mourinhónak az egyetlen mentsvár a Bajnokok Ligája lehet, ahol azonban a Manchester Uniteddel sorsolták össze a blancókat a nyolcaddöntőben.

A Special One-t 2016-ig köti szerződés a Bernabéuba.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu